Afgewerkt geheel met ramen en deuren op maat

Bij de firma Leonard zit u goed voor vakkundig maatwerk van ramen en deuren in Wuustwezel en omgeving. Voor welke stijl u ook gaat, wij stemmen ons volledig af op uw wensen en budget. Ontdek hier de mogelijkheden of kom even vrijblijvend langs in onze toonzaal. We geven u graag deskundig advies.

Stijlvolle ramen voor elke woning

Omdat wij veel belang hechten aan kwaliteit en duurzaamheid, vervaardigen we ramen uit hoogwaardig aluminium. Dit materiaal is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw en kan worden geplaatst bij zowel particuliere woningen als bedrijfsgebouwen. Wij werken uw raamprofielen af in ons atelier in Wuustwezel volledig op maat van uw woning en we voorzien een afwerking in poedercoating of structuurlak – mat of glanzend, met een brede waaier aan kleuren om uit te kiezen. Omdat wij het volledige project in handen nemen van A tot Z, nemen we eveneens de beglazing voor onze rekening.

Deuren die degelijkheid uitstralen

Om het plaatje compleet te maken, kunt u eveneens bij Leonard terecht voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van uw deuren. Van schuifdeuren en voordeuren tot garagedeuren en zijdeuren, we staan garant voor kwaliteit én duurzaamheid. Daarnaast zorgen we tevens voor vliegenramen op maat, alsook rolluiken en screens of zonnewering die past bij de uitstraling van uw ramen en deuren.

Graag meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact op voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend voorstel.