Reken op ons voor de beglazing van uw ramen en deuren

Om u de beste service te bieden, nemen wij het totaalpakket voor uw ramen en deuren voor onze rekening. Concreet betekent dit dat we ook instaan voor de beglazing van uw ramen en deuren in Wuustwezel en omstreken. Wij leveren steeds kwalitatief maatwerk.

Stabiel glaswerk

Bent u op zoek naar een vakman die het schrijnwerk van uw nieuwbouwwoning of renovatieproject tot een goed einde brengt, en ook het glaswerk kan voorzien? Dan zit u goed bij Leonard. Wij bieden immers een totaalpakket voor uw ramen en deuren. Van vervaardiging op maat tot afwerking met beglazing en zonnewering, indien gewenst. Bij ons mag u dan ook zeker zijn van stabiele beglazing met een bewezen duurzaamheid. Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel.

Soorten beglazing

Voor de beglazing van ramen en deuren bieden we u een ruime keuze aan diverse opties. De keuze van het glas is namelijk afhankelijk van tal van factoren, zoals de lichtdoorlating, isolatie van warmte en geluid, design en prijs. Samen met u overlopen we graag de verschillende mogelijkheden en geven we u eerlijk en deskundig advies.

Graag meer informatie of een vrijblijvend voorstel op maat? Neem dan zeker even contact op en breng ons op de hoogte van uw wensen.