Extra comfort met zonnewering

Daar waar rolluiken voornamelijk geplaatst worden omwille van het veiligheidsaspect, is zonnewering ideaal om de zon buiten te houden tijdens de warmere dagen. Met de zonnewering in Wuustwezel die u kunt bezichtigen in onze showroom, bieden we een esthetische én comfortabele oplossing voor elke woning.

Behoud van lichtinval

Met zonneschermen weert u de zon en eventuele inkijk van buitenaf, maar komt het daglicht toch binnen. Hierdoor is zonnewering uitermate geschikt voor privéwoningen, maar ook zakelijke gebouwen kunnen perfect worden uitgerust met zonnewering. Bij Leonard vindt u dan ook diverse soorten anti-zon systemen, van standaard tot extra stevige windvaste constructies. Geen idee welke zonnewering het meest geschikt is voor uw pand? Laat u begeleiden door ons gericht en deskundig advies. Zo weet u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt.

Plaatsing op maat

Net zoals bij onze ramen en deuren, plaatsen wij uw zonnewering telkens op maat van uw gebouw. Gaat u voor een handmatige bedieningsvorm of liever elektrisch? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange expertise in de sector zorgen we keer op keer voor een perfecte plaatsing.

Interesse in onze service? Neem dan zeker even contact op met Leonard uit Wuustwezel en vraag naar een vrijblijvende offerte. We staan steeds tot uw dienst.