aluminium ramen - vensters - aluminium raamprofielen

Ramen


Voor zowel privé-woningen als bedrijfsgebouwen biedt Jef Leonard alle soorten, maten en stijlen van aluminium ramen aan. Overigens produceren wij ook vliegenraamsystemen voor ramen, deuren en schuifdeuren.

In onze werkplaats wordt elk raam op maat gemaakt, volgens wensen en noden van onze klanten.
Ter vervollediging gebruiken we kwaliteitsvol glas en verluchtingsystemen in de profielen.

  

Kwaliteit

Voor onze raamprofielen stellen we strenge eisen van duurzaamheid, thermische waarde, gebruiksvriendelijkheid, weersbestendigheid en inbraakbestendigheid.

Door moderne productiemethoden en hoogwaardige materialen, kunnen kunnen we ramen aan aantrekkelijke prijzen commercialiseren.

Sprangers raamprofielen

Aluminium profielen zijn sterk, degelijk en onderhoudsvriendelijk.
Leonard gebruikt kwalitatieve Spranger vensterprofielen.

De aluminium raamprofielen van Sprangers zijn uitgebreid getest en voldoen aan de strengste normen ten aanzien van water- en winddichting en stabiliteit.
http://www.sprangers.be/

Technische specificaties

Voor de oppervlaktebehandeling van het raamprofiel bestaan 2 mogelijkheden:
  • Moffeling door middel van poedercoating. Hierbij zijn alle RAL-kleuren mogelijk, zowel mat als glanzend. Daarnaast behoort ook uitvoering in bi-color of structuurlak tot de mogelijkheden.
  • Anodisering in mat, brons of zwart
De garantie op moffeling en anodisatie is 10 jaar, zodat u zeker bent van een langdurig behoud van optimale kwaliteit.

Renovatie & nieuwbouw

Aluminium ramen zijn geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw en kunnen worden geplaatst bij zowel particuliere woningen als bedrijfs- en openbare gebouwen.

Plaatsing & afwerking

De ramen kunnen door Jef Leonard en z'n buitenschrijnwerkersteam geplaatst en deskundig afgewerkt worden. Het plaatsen gebeurt in overleg met de klant, zodat wij samen toewerken naar een piekfijn eindresultaat.


Jef Leonard: uw vakman-specialist in plaatsing van ramen en deuren, maatwerk in veranda's, oplossingen rolluiken en zonwering screens.