Verandaprofielen - Veranda's op maat

Veranda's

Uw droomveranda op maat

Droomt u van een extra lichte woonruimte, een veranda waarmee u de natuur en het buitenleven prachtig naar binnen haalt?

Jef Leonard luistert naar uw wensen en realiseert graag de veranda van uw dromen: een ruimte waar u met uw gezin heerlijk kunt ontbijten, terwijl u geniet van de ontwakende wereld om u heen.

Van Beveren verandaprofielen

De vakmensen van Jef Leonard bouwen de veranda die u altijd al gewild heeft.
Hiervoor worden veilige, sterke en duurzame Van Beveren verandaprofielen gebruikt.

De estetische profielen zijn uitgevoerd in duurzaam aluminium, wat uitstekend past bij moderne bouwstijlen, maar zeker ook met een meer landelijke of klassieke bouwstijl.

Nieuwbouw, uitbreiding of renovatie

Van elegante, lichte en eenvoudige veranda’s, tot varianten met zware beglazing en een grote draagwijdte, de Van Beveren verandaprofielen bieden verschillende mogelijkheden inzake soorten, maten en kleuren

De veranda’s zijn geschikt voor toepassing bij zowel een nieuwbouwpand, als bij de renovatie of uitbreiding van bestaande panden.


Advies en prijsofferte op maat

Leonard helpt u graag bij het maken van de juiste verandakeuze, passend bij uw wensen en  budget.
Voor een gratis adviesgesprek, informatie m.b.t. prijzen of nog een concrete offerte op maat, kan u ons steeds contacteren.

» advies, info, prijzen en/of offerte veranda'sJef Leonard: uw vakman-specialist in plaatsing van ramen en deuren, maatwerk in veranda's, oplossingen rolluiken en zonnewering screens.